Lidt mere end et år efter at vi oplevede, Gud begyndte at kalde os til Odense, er vi her endelig, og det føles fantastisk! Den sidste tid har vi oplevet så mange velsignelser, at det næsten ikke er til at forstå. Gud har givet os et hus langt ud over, hvad vi drømte om, lige ned til åen, tæt på byen og med utroligt meget plads. Vores jobs er faldet på plads, så vi begge har fået mulighed for at arbejde hjemmefra med 1-2 dage i København om ugen. Marie og Ivan Olsen har sammen med deres lille datter, Norah, joinet vores team, der indtil videre også tæller Marianne Mark Lindhardt, der, fra vi annoncerede vores drøm om kirkeplantningen, har oplevet sig kaldet til at tage med os. Og så har Gud velsignet vores økonomi igen og igen, så vi oplever at have ro og overskud til at påbegynde det store eventyr.

Mest af alt er vi utroligt overvældede over den måde, vi er blevet budt velkommen på af alle, vi har mødt, inklusiv mange af byens andre præster. Og det er som om, at Gud dag for dag øger vores kærlighed til byen og hvert menneske, vi møder. Det er en helt speciel følelse af et særligt privilegium, vi fyldes med, over at få lov at forsøge at tjene Odense og mennesker her, og vi kan ikke vente med at komme i gang med at se, hvad Gud har for os.

Den første uge her har vi, udover at arbejde, brugt på at komme på plads i vores kæmpe hus, som vi endnu slet, slet ikke kan udfylde. Og så er vi så småt begyndt at lære byen at kende og finde ud af, hvor tingene ligger i forhold til hinanden. Det er en syret oplevelse de første par dage at bo i en by, hvor man ingen idé har om, hvor der f.eks. ligger et posthus. Men det går rigtig godt, og vi føler allerede, vi har fået en god fornemmelse for vejenes sammenhæng, og ikke mindst, hvor vigtige steder som Ikea og Bilka ligger?

Nu har vi en uges arbejde mere, inden vi har ferie i fire uger, hvor vi blandt andet rejser nogle uger sydpå og så selvfølgelig tager på Vineyard Camp i Sverige.

I der læser bloggen her er meget velkomne til at bede for 1) en god og opladende sommerferie inden vi for alvor går i gang, 2) at flere må opleve at få lyst til at joine vores team og 3) at Gud må lede os til mennesker her i begyndelsen, som vi kan tjene og være fællesskab for.

Vi er utroligt taknemmeligt for alle jer, der udtrykker jeres omsorg, opmuntring og interesse for os i denne nye tid. Må Gud velsigne jer rigt tilbage og rigtig god sommer!