Vi har nu været i gang med kirkeplantningen i to uger, og det føles som to måneder. Ikke fordi det har været langtrukkent og kedeligt, men tværtimod, fordi vi i de to uger har fået lov at se begyndelsen på relationer med mange dejlige mennesker her i Odense, og allerede føler nu, at vi kender en del her.

Lørdag d. 1. september 2012 inviterede vi til grillfest for alle interesserede, og vi havde en fantastisk aften. Vi var 28 i alt og mange blev og hang ud til sent. Tirsdagen efter havde vi så første netværksgruppeaften, hvor vi tilbad Jesus sammen og hvor Thomas talte om, hvordan vi drømmer om som fællesskab virkelig at gøre det, som Jesus gjorde. Oplevelsen af Guds nærvær og stemningen af at være familie sammen allerede, var nogle af de følelser, der sad i kroppen bagefter. Fredag i samme uge inviterede vi så til Spagetti med kødsovs, hvor vi igen havde en rigtig hyggelig og afslappet aften med masser af fællesskab og flere nye ansigter.

Denne uge er fortsat med eventyr. Tirsdag til netværksgruppe snakkede vi om, hvordan Jesus ønsker at helbrede syge, og hvordan vi kan være med til at bede for syge. Vi fik lov at øve os på hinanden, helt afslappet, og der var høj stemning og mange spændende snakke. Fredag fik vi så fire dejlige mennesker fra København Vineyard på besøg til Thai-mad og hygge for alle. En utroligt opmuntrende, skør og sjov aften med masser af børne-hvin og udråb fra diverse kortspil.

Og endelig tog vi i går, lørdag, ned på gågaden i Odense med et lille hjemmelavet skilt, 3 stole, alt for få flyers, og masser af kaffe for at tilbyde at bede for folk, der var syge. Vi mødtes på Tietgens Alle 118 først for at snakke lidt om, hvordan vi kunne gøre det og for at bede, og så stod vi på gaden i ca. 2 timer. Der var ikke så mange, der havde mod til at standse op, men vi fik en del spændende snakke og fik lov at bede for seks mennesker i alt. Umiddelbart ved vi ikke, om nogle, Gud har helbredt, men vi lærte rigtigt meget til næste gang, om hvordan vi bedre kan gøre det naturligt og trygt for folk at tage imod bøn.

Så vi er helt utroligt opmuntrede og overvældede af de omkring 20 mennesker, vi allerede nu er i vores netværk, og af det, som Gud har gang i i Odense. Som vi stod ude på gaden, oplevede vi at blive konfronteret med Guds dybe kærlighed til og længsel efter hvert enkelt menneske. Så vi glæder os til at se, hvad Gud vil med vores fællesskab, og hvordan vi kan komme til at gøre en større positiv forskel i byen.