Netop hjemvendt fra en fantastisk kirkeweekend sammen med København Vineyard og 10 andre fra Odense Vineyard, sidder vi (Thomas og Sara) med dybt taknemmelige følelser i maven over at få lov at være en del af denne kirkeplantning. Vi oplever, at vi vokser både i dybden og i bredden i øjeblikket.

I slutningen af september fokuserede vi på hvad det vil sige at lytte til Guds stemme i hverdagen og hvordan vi også kan øve os i det, når vi beder for andre. Det kom der mange spændende og dybe oplevelser ud af. Gud mødte os virkelig, og det er tydeligt, at han har gang i noget i hver enkelt af os.

De sidste to uger har vi talt om kraften i budskabet om Jesus, og om hvordan Gud ønsker at bruge os til at forandre verden omkring os, så hans retfærdighed, fred og glæde får plads. Vi er meget spændte på, hvad der kommer ud af denne snak, som vi helt sikkert vil fortsætte. Vi drømmer virkelig om at få lov at gøre en positiv forskel i byen; at se mennesker komme ud af ensomhed, fattige få hjælp og folk, der er fanget i afhængigheder og svære situationer blive sat fri. Og vi tror Gud er den, der kan gøre det umulige, når vi er villige til at lade os bruge af ham med det, vi nu hver især har.

Fredag d. 6. oktober havde vi et brag af en oktoberfest med masser af hygge til langt ud på natten. Og om lørdagen var vi igen nede på Vestergade og tilbyde at bede for folk. Vi var denne gang noget mere velforberedte, idet Marianne havde lavet fine flyers, et flot nyt skilt samt bagt ikke mindre end 14 plader vidunderlige havregrynskager.

Vi fik lov at bede for i alt 15 mennesker, og vi oplevede at flere var tydeligt berørte. Det var emner lige fra hudkræft og problemer med knæet til hjælp til studiet og parforhold, som folk bragte op. En kvinde sagde, at hun ville tage kærligheden med sig resten af dagen. Det var dejligt at få lov at vise lidt af Guds kærlighed lige midt på gågaden.

I tirsdags var vi 22 inklusiv fire (stort setJ) sovende børn. Jeg (Sara, red.) tror ikke, der findes noget bedre end at lære nye mennesker at kende og se nye relationer opstå. Vi er skabt til velsignelse for hinanden, og det beskriver i høj grad, hvad vi oplever i øjeblikket. Stort set hver eneste tirsdag aften, har vi set nye mennesker komme til i fællesskabet.

For at vi kan have plads til flere i vores fællesskab, starter Marianne og Sara derfor en netværksgruppe mere på næste tirsdag d. 30. oktober hjemme hos Marianne på Skibhusvej. Det gør vi i forlængelse af en spændende aften på næste tirsdag d. 23. oktober, som vi glæder os meget til. Den kommer til at foregå på Boogie’s Dance Café i Nørregade, hvor alle interesserede er velkomne. Her vil vi fortælle lidt mere om, hvorfor vi har valgt at starte en ny kirke, hvad Vineyard er for noget, og hvad vi drømmer om som fællesskab. Så til dig, der er nysgerrig og endnu ikke har besøgt os: Kom og mød os! Vi giver den første kop kaffe/ sodavand / øl i baren!