Så er efteråret allerede ved at være ovre, og decemberhyggen står for døren sammen med vores allerførste gudstjeneste. Umiddelbart kan vi ikke huske et efterår, der har været så spændende og fuld af fantastiske oplevelser som det her, og vi glæder os totalt til fortsættelsen.

Siden slutningen af oktober har vi haft to netværksgrupper, og det har været spændende at se den nye gruppe vokse frem og finde sit eget liv. Begge grupper har set nye komme til, flere er blevet helbredt, når vi sammen har bedt for smerter eller sygdomme, og i det hele taget oplever vi, at Gud kommer og rører os, når vi er sammen. Det er svært at beskrive, hvor taknemmelige og overvældede, vi er af Guds nåde.

I november havde vi det privilegium som kirkeplantning at have vores første dåb (se billeder på vores facebook-side). Det var en utroligt opmuntrende dag med liv og glade dage i huset her på Tietgens Allé på alle måder.

Weekenden efter stod den fredag på (u)hyggelig halloweenfest med sjove lege og udklædning (se også billeder på facebook-siden) og lørdag var vi igen ude at bede for mennesker på gågaden. Denne gang fik vi lov at bede for 28 mennesker. En midaldrende tyrkisk mand blev momentant helbredt for sine rygproblemer, da hans ene ben voksede et par centimeter og blive lige så langt som det andet. Thomas fik hans nummer for at kunne ringe og høre nogle dage senere, om det stadig var bedre. Men da Thomas ringede, sagde manden, at smerten var den samme. Så det var en smule frustrerende. Om det var fordi helbredelsen var gået i sig selv eller han bare ikke ønskede mere med os at gøre, er svært at vurdere. Uanset har vores mål hele tiden været blot at møde op og bede for mennesker, og så se, hvad der sker. Vi tror på, at Gud ønsker at helbrede alle mennesker, men vi ved også, at vi ikke altid får lov at se det ske øjeblikkeligt, og at der findes kræfter, der kæmper imod hans rige. Så vi bliver ved og glæder os til at se mange mennesker blive helbredt på gaden.

Lørdag d. 24. november fik vi mulighed for at hjælpe ”Exit” – en organisation, der laver aktiviteter for indsatte i flere af landets fængsler og også hjælper tidligere indsatte, der er kommet ud af fængslet med at finde deres fodfæste. ”Exit” er netop nu ved at starte arbejdet op i Odense, og vi var en 8 stykker, der havde en fest med at male deres nye lokaler på Nørregade mit i byen. Det var fedt at få lov at tjene nogle, der virkelig har brug for Guds kærlighed.

Nu ser vi med stor forventning frem til vores første gudstjeneste d. 9. december på Dexter – et hyggeligt jazzspillested midt i Odense. Vi håber at se mange nye ansigter, og forventer at Gud kommer og møder os og drager flere tættere ind til ham.